Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Fira d'Artesania a Peramea

dissabte, 31 de juliol de 2010


Avui ha tingut lloc la Fira d'Artesania de Peramea, on s'han celebrat diversos actes entorn a la fira. En un dia molt radiant, l'ambient festiu i l'entorn de la vila closa fa que sigui un espai molt adient per aquests tipus d'esdeveniments. Peramea a 916m d'altitud, està declarada Bé cultural d'interés nacional i té un ric patrimoni històric medieval que conforma la vila closa on s'hi fan visites guiades molt interessants. Al poble de Peramea s'hi arriba des de Gerri de la Sal.


Més informació: aquí
Fotografies: R.Baylina/Conxi C.
Feu clic a les fotografies per veure-les en gran.

3 comentaris:

MeteoTortosa ha dit...

T'han quedat uns HDR's de lo més bonic. Una abraçada familia

Sabrià ha dit...

Peramea, vila pallaresa amb molta historia i llarg setge sofert a la guerra del Pallars.

Pere ha dit...

Per poc no ens hi devíem trobar, però per les ombres a les fotos crec qui hi devíeu ser més d'hora al matí.

Naltros hi vam anar a peu des de Puiol (Pujol) per l'antic camí ral, passant per una creu de terme renaixentista quin original segurament és el que es troba protegit a la capella del davant de l'om. Un camí preciós i del tot recomanable.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP