Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

"El temps, a temps", nou llibre d'Alfred Rodríguez Picó

dijous, 24 d’abril de 2008

"El temps, a temps" de l'Alfred Rodríguez Picó editat juntament amb el Periódico de Catalunya va sortir a la llum ahir, diada de Sant Jordi, un llibre de meteorologia amb fotografies a tot color de tot tipus de fenòmens meteorològics i amb explicacions molt entenedores per a tothom.

De fàcil lectura i molt didàctic, compta amb les imatges cedides gratuïtament, de tres fotògrafs principals juntament amb d'altres imatges, d'entre els tres fotògrafs s'hi troba en Ramon Baylina (Meteosort) que hi col·labora amb un seguit de fotografies, totes elles captades al Pirineu, és a dir, al Pallars Sobirà.
Us el recomanem.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP