Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Dades 19 d'abril de 2008

dissabte, 19 d’abril de 2008

SORT 690m.
T. Màxima: 13,9ºC
T. Mínima: 3,4ºC
Precipitació: 1,4 mm

PLANES DE SON 1.540m.
T. Màxima: 0,5ºC
T. Mínima: -1,6ºC
Precipitació: 6,8 mm

LLESSUI 1.410m.
T. Màxima: 7,4ºC
T. Mínima: 0,8ºC
Precipitació: 3,4 mm

ESTERRI D'ANEU 960m.
T. Màxima: 11,6ºC
T. Mínima: 1ºC
Precipitació: 1,6 mm

BONAIGUA
T. Màxima: 0,9ºC
T. Mínima: -3,6ºC

ESPOT 2.520 m
T. Màxima: -3,1ºC
T. Mínima: -5,7ºC

TAVASCAN 1.104m
Temperatura: 4,5ºC a les 19h
Precipitació: 0,6 mm

COLLEGATS
Precipitació: 1,2 mm

Resum episodi a Bonaigua: 23,9 mm i a Certascan: 23,2 mm.
On més ha precipitat del pirineu (segons dades de les estacions automàtiques SMC) ha estat a Boi amb 46,4 mm, tenint en conte que les estacions del SMC estàn ubicades a alta muntanya la precipitació ha estat en forma de neu.

2 comentaris:

Labús ha dit...

M'agrada molt aquesta pàgina, diàriament consulto les dades que actualitzeu. Però tinc una pregunta, quan poseu les precipitacions sempre ho indiqueu amb "mm", aleshores no es sap si és aigua o neu, ho podríeu indicar, no?

Moltes gràcies.

meteopallars ha dit...

Hola Labús:
moltes gràcies per llegir i seguir el nostre blog.
Respecte als mm és la mesura de precipitació i vol dir milímetres que equival a litres d'aigua per metre quadrat, tan si plou com si neva es mesura per mm sempre, quan hi ha neu i disposem de la informació sempre ho posem amb el gruix corresponent en cm. però els aparells meteorològics mesuren en mm. Moltes gràcies pel suggeriment i esperem haver contestat la teva pregunta.

Salutacions.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP