Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Datos 28 de noviembre de 2007. Normalización de temperaturas.

dimecres, 28 de novembre de 2007

Hoy se han normalizado las temperaturas. Dia soleado sin presencia de nubes pero con la novedad de que el viento ha calmado y las temperaturas se han normalizado produciéndose heladas de nuevo, las máximas han sido modestas. Entre ayer y hoy se han producido bajadas de temperatura de hasta 13ºC, mientras ayer la mínima en Sort era de 11,9ºC a la misma hora hoy la mínima ha sido de -1,3ºC.

SORT 690m.
T. Máxima: 12,6ºC
T. Mínima: -1,3ºC

LLESSUI 1.410m.
T. Máxima: 8,7ºC
T. Mínima: 1,8ºC

ESTERRI D’ÀNEU 960m.
T. Máxima: 12,2ºC
T. Mínima: -3,6ºC

RIBERA DE CARDÓS 898m.
No hay datos.

ESCALÓ.
Temperatura: -2,6ºC a las 20h.

TAVASCAN. 1.104m.
Temperatura: 1,2ºC a las 20h.

BONAIGUA 2.250 m
T. Máxima: 4ºC
T. Mínima: -4,8ºC

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP